Mobilbloggning

Jag har skaffat mig en blogger blogg för att kunna mobilblogga. (3 och blogg.se tycker tydligen inte om varandra)

makanem.blogspot.com är adressen. Om jag får mobilbloggningen att funka så kommer jag blogga där nu under tiden som jag har svårt att använda en dator. Ikväll ska jag dock iväg och jag har lekt konstant med min viewty sedan jag laddade upp den igårkväll så den är lite trött nu. Vågar därför inte på någon bloggning förrän jag är hemma och kan ladda den igen.

Kommentarer
Postat av: anna

jag kan inte kommentera på den bloggen =/ man måste tydligen va medlem eller nåt. så hoppas du ser det här iaf :)

kunde du ses på onsdag? jag kan när som på fetermiddagen/kvällen. lite vin och picknick i slottsskogen tycker jag låter som en bra idé :)

2008-05-08 @ 16:56:38
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Jenny

näe jag gillar inte heller CSI och de serierna särskilt mkt. tyckte det var bra från början, första riktiga CSI alltså, men åh så utjatat det är nu. miami kan ju iofs vara kul att se ibland enbart pga david carusos otroligt pinsamt dåliga oneliners. :P
jag måste ju erkänna att boreanaz gjorde ett enormt lyft i angel - det måset vara det bästa de kunde ha gjort, inte minst för att man skulle slippa allt buffy/angel-dravel. jag tror att jag kanske till och med tycker att angel är snäppet bättre än buffy så nåt rätt måste de ju ha gjort. synd dock att spike bara är med i sista säsongen för jag är lite kär i honom. :P

ja många bra avsnitt blev det (hade ju inte sett vare sig lost eller desperate housewives heller). one tree hill var väl lite sisådär ja. är fullständigt övertygad om att de kommer att förlåta dan till slut så varför inte bara göra det någon gång istället för att vela fram och tillbaks så mkt.

2008-05-08 @ 18:41:43
URL: http://ynnejj.webblogg.se
Postat av: anna

nja det blir nog svårt med ub ikväll, har massa att fixa här hemma och är helt slut =/ men hoppas ni får kul! måste fixa nya skivan. har inte hört nåt alls men har sett att den fått bra recensioner iaf :)

onsdag blir fint det! jag kan när som så kan ju möta upp dig när du slutat då :)

2008-05-09 @ 16:01:27
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: anna

vad tråkigt att ljudet var dåligt på UB =/ hade vart kul att gå men det hanns inte riktigt med. hoppas du kom hem okej och ha en bra lördag :) kram

2008-05-10 @ 09:09:08
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: anna

åh taaack gumman! vilken fin sång :) haha ja det brode vi! får köpa nån bakelse eller nåt :D gud vad kul att du är ledig på torsdag! kan ju möta upp dig efter jobbet någonstans bara. eller så kommer du hit, vi kan bestämma sen =)

2008-05-12 @ 12:08:48
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: anna

svar: ja men mitt så kalalde liv är ju underbart! du förretsen, skulle jag kunna få låna oth s.3 av dig nu på onsdag när vi ses? så kan du få tillbaka den andra :)

2008-05-12 @ 15:31:24
URL: http://addspirit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0