Kalas

Idag fyller Majas farfar år, alltså A's pappa. Känner mig riktigt sugen på kalas. Men egentligen ska jag på kör. Men jag får inte ihop min dag om jag ska hinna med kör också... och eftersom jag inte tänker vara med när vi ska sjunga upp nästa gång, på min födelsedag, så är det inte direkt livsviktigt att jag kommer.

Är sjukt nyfiken på hur det går på visningen som pågår just precis nu.

Håll era tummar att någon mer är intresserad.

Cashmere mafia vs Lipstick jungle


När jag tittar runt på andra bloggar så är det många som tittar på Cashmere mafia. Kanske inte så konstigt eftersom den går på svensk tv. Men jag försår faktiskt inte varför. Jag såg 2 eller 3 avsnitt i vintras, och alla utom 1 av de 4 huvudkaraktärerna var ju totalt ocharmiga och oengagerande. Den enda som var lite intressant och som hade lite personlighet var den blonda (som spelade Mona i Vänner) som var osäker på sin sexuella läggning. De andra 3 med Lucy Liu i spetsen var så vidriga att man som tittare hade svårt att vilja att det skulle gå väl för dem. Konstigt. Motsatsen då har ju Lipstick jungle lyckats med. Där är alla 3 huvudpersoner charmiga och intressanta och riktigt bra. Lipstick jungle har ju inte kommit till Sverige än. Men vänta bara... Den kommer. Bara det att Lipstick jungle har fått en andra säsong medan det ser väldigt, väldigt mörk ut för Cashmere mafia visar ju att jag inte är ensam om att tycka så. Så ni som faktiskt gillar Cashmere mafia, sörj den inte när den blir nedlagt utan hoppa över till Lipstick jungle och älska de 3 tjejerna istället. ;)
image563
Cashmere mafia
image564
Lipstick jungle

TGI Tisdag aka Tv-seriedag

Underbart. Jag blir helt lycklig av att tänka på att om jag går in på Myepisodes.com nu så ser jag att det idag finns nya Gossip girl, Bones, One Tree Hill och Samantha Who? avsnitt att se.

image557
image559
image560
image561
Och eftersom favoriten Todd inte fick vara med på castbilden så kommer han här;
image562

Valborg

"Vintern raaasat ut bland våra fjällar. Drivans blommor smälta ner och dö..."

Har ingen aning om vad vi ska hitta på imorgon. Mina vänner vill hänga och Andreas vänner vill hänga (mina och Andreas vänner är ju numera gemensamma vänner såklart, men nu förstår vad jag menar), vi får samla ihop dem helt enkelt. Hade vi haft nya lägenheten hade vi kunnat vara där. Grilla på gräsmattan och när det blir kallt hänga i det underbara kök/vardagsrummet. Men nu blir det för omständigt med alla trappor och grejer.

Så nu lutar det åt antingen grillning osv hos en av mina vänner i en lägenhet i GBG, eller samma aktiviteter hos en av A's vänner i hans hus i Onsala.

image555
När man bildgooglar Valborg dyker det upp en miljard bilder på stora majbrasor. För mig som Göteborgare känns det mycket ovant. Aldrig har jag sett något sådant på Valborg.. men vad trevligt det vore. För mig är Valborg snarare;
image556
Cortegen. Såg den varje år i många, många år i rad.

Om jag ska vara ärlig så minns jag inte ens vad jag gjorde på Valborg förra året...

Vad ska ni hitta på imorgon?

Lägenheten snart såld

Nu är vår lägenhet snart såld. Vi har fått utgångsbudet men idag kommer 3 till och tittar för att kanske hoppa på och buda lite. Det som är skönt är att vi bara genom att få utgångsbudet får 200 000 mer än vad vi gav för lägenheten för 2½ år sedan. Men man blir ju lätt lite girig i tankarna och vill ha igång värsta budgivningen (som vi blev bortskämda med på den förra lägenheten vi sålde). Oavsett så ska det kännas skönt att ha det klart för att äntligen kunna göra en klar plan på när vi blir av med vår gamla för att kunna flytta in i den nya. Och att kunna börja röja. nu behöver den ju vara så ytstädad hela tiden för att kunna visas, vilket förvisso är skönt för att det är underbart att ha det så skinande rent hela tiden. Men jag vill börja röja, slänga, sortera. Bara det bästa och finaste och mest minnesvärda får följa med. Resten skänks eller slängs.

image553
Snart står jag i det här köket och lagar mat,
image554
medan Maja och A hänger i vardagsrummet, precis intill.

Det första kortet är alltså taget ifrån vardagsrummet (som går ihop med köket) och det sista kortet är taget ifrån hallen som är parallellt med köket.

Vårvindar friska, leka och viska...

Det är sådant underbart vårväder så man vill bara sjunga och jubla! Varmt och soligt, dock lite blåsigt MEN det är varma vindar. Otroligt! Men man blir bortskämd. Nu tror man att det kommer vara MINST såhär tills någongång i oktober.

image552

lycklig helg

Helgen hittils har varit underbar. Helt perfekt. Det känns skönt eftersom morgondagen kommer spenderas på jobbet. BLÄ!

Igår hade vi besök av A & D och deras 2 tjejer I som är 6 och K som är en månad äldre än Maja. Tjejerna lekte nästan sönder Majas rum, men OJ vad roligt de hade. det var fantastiskt att se. Och vi vuxna hade lika trevligt som vi alltid har tillsammans. Tacos och prat och Mario Kart.
image538

Idag var vi först på Mediamarkt och köpte wii fit! JIPPIE! Riktigt kul är det, med tanke på att det är träning... Så det blir det en stund varje dag framöver. Men köpcenter 421 vet jag inte om jag besöker igen. Jisses vad trist det såg ut.
sedan bar det av till Liseberg och Maja var så lycklig att vi fick tårar i ögonen både jag och A.
image541
image542



image551
Vann min första stjärnvinst någonsin idag. 2 kg toblerone. Tur att jag har köpt ett Wii Fit så jag kan träna bort alla extra kilo. ;)

TGI Friday

Ska bli fantastiskt skönt med helg.

Ikväll kommer A & D och deras 2 töser hem till oss och käkar tacos och umgås. Ska bli väldigt väldigt trevligt!

Ha en härlig helg allihop.

PUSS

Wii Fit

image537

Nu är det här!! Ska inhandlas fortast möjligt!

Mario Kart är ju underbart bra och nu hoppas jag att Wii Fit infriar alla mina förväntningar också. :D

Telefonbegär

Men det är den här jag vill ha.

image536

Eller en iphone såklart. Men SonyEricsson är ju ändå SonyEricsson



Hello Kitty mobil

Hittade den här på tradera precis.

image535
Otroligt onödigt, men ÅH så söt! :D får köpa nåt sånt när jag är i Japan nästa gång.

En lördag i bilder


image521
Egopics innan klänningen var på.
image522
Maja på väg med morfar och K till Brattön
image523
Världens finaste par och vackraste brudpar
image525
Jag och kärleken

Glädje och bubbel i limon
image530
som jag avslutade mitt tal, M&P ni är kärlek för mig.
image531
Bästisar. Mina alltså. Kola och M
image533
På väg från festen till bröllopsnatten på Avalon
image534
Kort 185. Sista för dagen. Sent på natten...

jag vill inte lägga upp alltför många bilder här. Men för er som känner mig så ligger alla uppe på facebook. Men bara mina vänner kan se, så ni som anser att ni är min vän, men inte är det på facebook, säg till så ordnar vi det. ;)

Liseberg

I helgen öppnar Liseberg och min lilla tjej längtar att få åka Farfars bilarna igen.

Själv är jag väldigt nyfiken på;

image517

Så på lördag ska vi dit. Skoj ska det bli!

en till beställd

Jag beställde precis en rosa också. Endast 30 :-.

Hur smidigt som helst;

Du kan enkelt beställa denna sommarhit genom att skicka ett sms till 721 20 (kostnad: 30 kronor + ev trafikavgift).

Skriv: Elle färg förnamn efternamn testvägen1 14567 testköping (vid färg skriver du rosa, svart eller grå beroende på vilken färg du vill ha)

Present från Elle

Köpte senaste Elle häromdagen och kolla vad man fick;

image516

Jag har den svarta och hade den på mig igår över mina gråa cheap monday med mina svarta ballerina till. Jisses vad jag kände mig snygg och vårig. :)

Questionable Content

Riktigt rolig webserie.

image515

www.questionablecontent.net

mamma, var är din mamma?

Imorse när vi var på väg ned för trapporna hemma så frågade Maja med fundersam min

"Men Mamma, var är din mamma?"

"Hon är borta" svarade jag utan att riktigt veta hur man förklarar döden för någon som inte ens är 3 år.
"Du vet ju att morfar är min pappa, men min mamma är inte här, hon är i himlen." fortsatte jag medan Maja tittade fundersamt på mig.

"Är hon uppe i himlen?" frågade hon då och funderade lite till. "Då får vi ta våra vingar och flyga och hämta henne."

Världens finaste Maja. Med världens bästa barnlogik.

Sedan fortsatte vi prata lite. maja konstaterade att jag ju faktiskt inte har några vingar, och sedan såg vi morfar och började prata om honom. När vi kommer fram till bilen är det första hon säger;

"Morfar. Mammas mamma är i himlen."

Inte mer med det.


egentligen skulle

jag lagt upp massa bröllopsbilder och annat trevligt igår. Men bloggen ville inte samarbeta alls så jag gav upp. Tyvärr. Men jag ska göra ett nytt försök ikväll om jag hinner.

Insåg igår att vi har en indisk restaurang i KBA så nu är jag grymt sugen på att köpa mat därifrån. Ska nog försöka få iväg A och göra det ikväll.

Maja verkar inte alls så sjuk iallafall. Men hon får vara med sin morfar idag. Det är lite lugnare än förskolan iallafall.

Sjukt barn

De ringde precis från förskolan och sa att Maja hade lite feber och var gnällig. Stackars liten.

Idag är det visning på lägenheten också. Hoppas att hon inte blir alltför dålig så att det funkar att åka iväg någon timma.


Bröllopsbilder

Några små foton lånade från facebook, alltså inte mina egna. De ligger fortfarande i kameran tyvärr.

image511


image513

image514

De var så sagolikt fina. Världens bästa par. Hoppas verkligen de har det fantastiskt på sin bröllopsresa.

Välskött 3'a till salu i Kungsbacka, med Fiberlan ;)

Har ju glömt att göra reklam för försäljningen av vår bostadsrätt. Kanske ramlar någon in här som är ute efter en välskött 3'a på 3de våningen på en av Kungsbackas finaste gårdar. :)

Isåfall är det bara att surfa in på hemnet och spana in lägenheten på Rosengatan 58.

image506
image507
image508
image509
image510

Visning imorgon, 18-18.30


jobbade som en gnu

Konstigt uttryck. Undra om det finns eller om jag kommit på det själv.

Igår var det iallafall vansinnigt mycket att göra för att ta igen efter frånvaron. Mail och telefon hela tiden samtidigt som jag skulle få ordning på alla papper. Plus att jag måste köra riktigt effektivt på min truckkurs nu eftersom jag förra veckan försvann i förkylningsdimmorna. (och boken låg ju på jobbet dessutom). Men jag gjorde 4 kapitel igår så det känns rätt okej ändå.

Men det kommer nog inte bli så mycket bloggand denna veckan... bara så ni vet.

I'll be back.

Underbara bröllop

Bröllopet igår var fantastiskt! Perfekt från början till slut. Min sång blev dessutom stor succé så det var väldigt roligt. Jag kommer lägga upp lite bilder vid ett senare tillfälle. Tog nästan 200 st så det är en del att gå igenom.

Förkylningen är bättre så imorgon är det jobb igen.

Har inte tid att blogga mer just nu, men blir säkert mer imorgon.

Kram på er

once more with feeling

Blev inspirerad av Jenny som hade det här klippet på sin blogg;



Min favoritsång från ett av mina favoritavsnitt i den absolut bästa säsongen i en av mina absoluta favoritserier.

suck och pust och stön

näsan rinnner och ögonen rinner och huvudet är TUNGT.

Därför har jag inte orkat blogga eller läsa era bloggar. Har bara legat i sängen eller på soffan och tittat på serier, film och spelat Mario Kart. (fantastiskt spel)

Har fixat ihop en grej till den blivande bruden också förstås. Och imorgon måste jag verkligen in till stan och jag vet inte hur det ska gå till. Får kolla om pappa kan skjutsa in mig en snabbis för att lösa det jag måste fixa inför bröllopet på lördag. För oavsett hur jag mår så tänker jag gå dit. Hoppas bara att det vänder snart. För idag är jag bara ännu sämre än igår.

Ingen feber iallafall... alltid något.


foton på nya frisyren

När jag skulle lägga upp detta förut, så lade vårt nät av. Stendog. Men nu är det tillbaka igen efter ett avsnitt av Bones och filmen Mad money.



Inga bilder visar frisyren helt bra, det var så blåsigt. Och eftersom jag slängde mig på soffan direkt när jag kom hem igår så orkade jag inte ta fler bilder. Och idag är jag inte sugen helt enkelt. Man vill inte fota sig själv med röd näsa och svullna ögon. Men färgen syns ju bra iallafall. :)

Snörvel

Fan. Sjuk. Igen.

MÅSTE bli frisk till helgen. Fast jag tänker gå oavsett. Men det är ju roligare att vara på bröllop om man är frisk.

Så nu ska jag ta det så lugnt jag bara kan. Har börjat dagen med en Vie frukt och grönsaksshot. Nu är det operation snabbt tillfrisknande som gäller.

nej nej nej

känns som om jag börjar bli sjuk. Snörvlar, känner att det skaver lite i halsen och fryser. Hoppas det bara är inbillning. Jag KAN inte bli sjuk nu. Jag vägrar bli sjuk nu.

Idag var mäklaren och fotade lägenheten så snart finns det att spana in på hemnet. :)

Cute as hell

Hittade precis en väldigt trevlig blogg. Hon har en tävling i sin blogg där man kan vinna det här;

image499
In och tävla med er. Och fortsätt besöka bloggen. Jag gillade den jättemycket. personlig och intressant.

gudomliga bebis

endast några timmar gammal är K och B's minikotte. Arvids lillebror.

Först kom ett mms på en sovande lite pojke, och nu finns han även vaken på hennes blogg för er nyfikna. Funderade på att lägga ut bilden här, men det känns inte helt rätt när det är någon annans barn, som dessutom är nyfödd. Han är iallafall fantastiskt fin. Eftersom K har bloggat så mycket under graviditeten så har man ju liksom varit med hela vägen. Och plötsligt är magen borta och kidet ute... det är ändå lite magiskt. Inte så lite förresten.

Bebissuget blir ju inte mindre av sånt här, det kan jag lova er. ;)

klippt och slingat

Nu är det gjort. Färgen blev jättebra, och väldigt ljus... men som sagt väldigt bra. frisyren blev lite för mesig. För lång i nacken. Men jag kände mig så stressad eftersom jag skulle tillbaka till jobbet. Får se om jag putsar till det lite hemma kanske. ;) Det blev bra alltså, men inte riktigt som jag hade tänkt.

Kort dyker upp senare. Tyvärr är jag inte hemma förrän vid 10... men det kommer, jag lovar. :)

GRATTIS K!

Åh nu har min älskade vän K fått sin andra kotte! H*n är fantastiskt söt! (K har ju inte skrivit det på sin blogg än och då vill inte jag göra det heller). Tänk... 2 barnsmamma. Avundsjuk är jag minsann. Men mest av allt bara jättelycklig för hennes, och deras naturligtvis, skull. Lilla Arvid har blivit storebror.

Stora kramar till hela familjen! Vi kommer och hälsar på er igen framåt försommaren. Blir ju precis ett år sedan vi sågs sist då. :)

Vilka är ni?

Det är ju värt ett försök. När folk frågar vilka som läser deras bloggar brukar inte gensvaret bli så stort. Men jag gör ett försök ändå. Passa på att göra reklam för era egna bloggar. jag vill alltid hitta nya att följa. :)

Så skriv en liten kommentar och visa vem du är och hur man kan hitta till dig.

Fin frisyrmix?


Älskar Katie Holmes frisyr. Bilderna är från In Style. Ett riktigt trevligt reportage faktiskt.


Gillar Reese slingor i håret här.

Ny frisyr

har bokat tid för klippning och slingor imorgon. Känns kul att göra det såhär innan bröllopet och jag har varit sugen på ljusa slingor igen i flera år känns det som. Så nu ska jag surfa runt och leta inspiration på nätet. Har ni några tips?


Godnatt och sov gott

Nu är det läggdags för längesedan. Och A har lovat mig lite massage eftersom jag varit så duktig (för jag har gjort det mesta med lägenheten...).

Jag svarar på era kommentarer imorgon! Ville bara få in lite bilder.

Imorgon är det nytt avsnitt av One Tree Hill och Bones och det är UNDERBART!

Kram på er

image493

Sköna söndag

Det programmet älskade min mamma. Hon tittade varje söndagmorgon och det mysigaste som fanns var att springa ner och krypa i sängen med henne och titta på det.

Mamma, du fattas mig.

Idag har verkligen varit en bra söndag. En dag kan inte få en mycket bättre start än att bli väckt av att min babe ringer (jo när Maja kommer och pussar en såklart... men förutom det) och man går upp och sätter sig bredvid M i soffan medan P gör värsta frukosten med pannkakor (!!). En härlig promenad i fantastiskt vårväder till tåget och sedan ut till Onsala.
Fast Maja ramlade idag från soffan hos pappa och det kunde gått riktigt illa. Hon föll över ryggstödet och landade på huvudet (stor bula i pannan) och gjorde en volt och landade på ryggen. Fy FAN vad hemskt det var. Jag brukar kunna vara samlad men jag fick faktiskt panik först. Innan jag insåg att det viktigaste är att vara lugn för att inte göra henne rädd. Men det verkar bara ha varit en bula för sedan har hon varit pigg och glad hela kvällen. Och förutom det har det varit en riktigt skön söndag. Här kommer lite bilder.


Såhär ser klänningen ut som jag ska ha på bröllopet. Fick med mig den hem från M&P. Och skorna inhandlades igår på Din Sko. Jag och Maja köpte också gummistövlar men de har jag glömt att fota. Men Jenny, jag tror det blev likadana som du köpt. De var ju t.o.m. ännu snyggare IRL. ;)
image480

image484
Världens bästa Maja i söt krabbklänning som jag nämner endast för att den var så billig (49,90 på H&M). Fantastiskt!
image492
Min prinsessa.

Lite lägenhetsbilder eftersom vi kämpat så för att få den visningsbar.
Är speciellt stolt över balkongen som innan helgen innehöll en sönderbarrad våt gran, 4 gråa stolar som en gång varit svarta och 3 krukor fulla med allt annat än friska växter;
image491


Avslutar med lite egopics. Eftersom jag alltid är den som fotar så tar jag mycket såna här på mig själv. Annars får man ju aldrig vara med ;)

Det var ren magi, Håkan

Alla kanske börjar tröttna på att läsa det överallt, men 6000 människor kan ju inte ha fel. Håkan Hellström i Skandinavium igår var helt otroligt. 2 timmar höll de på och Håkan ville aldrig gå av scenen. Efter hans sista nummer satte de på underbara Mr Bojangles och Håkan bara stod kvar på scenen och njöt och tackade och bockade. Den mannen måste vara den ödmjukaste stjärna som finns.

Hade tänkt att lägga upp ett litet videoklipp på Vi två 17 år när Håkan blev så begaistrad över att 6000 människor sjöng att han bad dem tända upp så han fick se oss... men det är så dålig kvalitet och klockan är så mycket. Men det var otroligt mäktigt.

Här får ni lite småtaskiga bilder istället.


image473

Äntligen lite bloggtid

Har längtat efter att kunna blogga enda sedan konserten igår men sov hos M&P och sedan har vi varit iväg i hela dagen och städat hela kvällen. Och när jag väl skulle logga in här för en kvart sedan så gick det inte. GAH! Men nu funkade det äntligen.

Har ni haft en bra helg?

Möhippebilder

ligger nu uppe på faceboook.

Här är en sneekpeak på den blivande bruden.
image469

Fototime

image454
egopic från förrförra helgen. ;)

image458
Maja äter glass

image463
Aprilväder. Snö, sol, kallt, varmt... varför välja?!

Egopics på jobbet
image466
Suddiga tv-landsfavoriter. :) Att ta kort på mörkerläge när man är lite onykter ger inte ett vidare bra resultat. Speciellt inte när man experimenterar med kamerans ta 3 kort och lägg ihop funktion. Men det är ändå en ganska härlig bild. Och om personerna vill tar jag naturligtvis bort bilden direkt.
image467
Glad i vinterlek i början av april
image468
I vårjackan någon vecka senare.

Snyggt från Mio

Denna matsalsgruppen funderar vi på till den nya lägenheten. Vi är på jakt efter ett ganska robust ekbord och tillhörande stolar och detta är det för närvarande riktigt bra pris på, hos Mio.

image453
Man får överdraget som är på den ena stolen till alla stolarna, men annars är de i svart skinn. Tror det kan bli riktigt snyggt. Vi ska ju bara ha ett bord eftersom kök och vardagsrum går ihop. Och inget av det vi har idag som varken köksbord eller matsalsbord känns kul. Det är gamla ärvda grejer som är väldigt slitna... så det är dags att köpa nytt.

För sent för Edelweiss

Fantastisk skiva. :) Sitter och lyssnar nu och har laddat telefonen så jag kan lyssna ordentligt och komma i stämning innan konserten imorgon.

Precis sett 27 dresses. Trevlig film som var ganska fånig, men underhållande.

Vi har köpt en ny lampa till vardagsrummet idag eftersom den andra gick sönder när vi spelade Wii lite för vilt. Riktigt snygg. Och vad såg jag då.. Mario Kart Wii har släppts. Det krävdes stor viljestyrka att inte köpa det. Kommer säkert göra det snart.. typ imorgon ;) Måste till Kungsmässan för att inhandla skor till bröllopet nästa helg och frågan är om jag kan gå förbi utan att köpa en gång till...

blogg.se hotas av stängning

"Sveriges största bloggsajt hotas av stängning

Allers nyinköpta bloggportal Blogg.se hotas av stängning. Portalens grundare kräver mer pengar och polisanmäler nu mediejätten.

Blogg.se

Sveriges största bloggtjänst

Blogg.se är Sveriges största bloggtjänst med 75 000 användare och 1,5 miljoner besökare per vecka.

Blogg.se ägs av Blogg Esse AB, som tidigare hette Blogsoft AB. I mars 2007 förvärvade Allers Förlag 51 procent av bolaget. Resterande del ägs Roland Karlsson och Johan Bergström.

För ett år sedan blev det klart att tidningsförlaget Allers förvärvade 51 procent av Blogsoft, som äger driver ett blogghotell på webbadressen Blogg.se. Sajten, som erbjuder gratis blogg, är i dagsläget är Sveriges 9:e mest välbesökta med över 1,1 miljoner besökare varje vecka, enligt KIA index.

Nu hotar grundarna av Blogg.se, som fortfarande äger tekniken bakom sajten, att stänga ned hela tjänsten.

Orsaken är att när Allers förvärvade bolaget då ingick inte den tekniska plattformen. I stället skrev Allers ett avtal med grundarna Per Kleven och Rafiq Charania där bloggtjänsten skulle få låna tekniken i 12 månader, i väntan på att man skulle ordna en egen teknisk lösning. För detta skulle en ersättning utbetalas om 3,1 miljoner kronor.

Ett år senare, i slutet på mars, flyttades sajten över till en ny teknisk plattform. Men det blev inte helt lyckat.

47 timmar efter att uppgraderingen inleddes, och efter tusentals klagomål från upprörda bloggare som inte fick åtkomst till sina bloggar, avbröts flytten och bloggtjänsten återgick till samma teknik som tidigare.

Grundaren Rafiq Charania, som äger tekniken bakom bloggtjänsten, är upprörd över att man inte följer gällande avtal.
"Vi tvingades in i ett avtal från första början, och nu, ett år senare vägrar dom att följa kontraktet och sluta använda vår teknik", säger han.

Som kompensation för kontraktsbrottet har Rafiq Charania erbjudits 100 000 kronor. En struntsumma, menar han.
"Om du tittar på deras sajt så tar dom 50 000-60 000 kronor för annonser - per dag", säger han.

Rafiq Charania har också kontaktat styrelsen för Allers Förlag för att påtala att vd Martin Hansson bryter mot gällande kontrakt, genom att Blogg.se-chefen Roland Karlsson fortsätter använda deras teknik.
"Styrelsen har inte hört av sig, trots att man gör sig ansvarig för lagbrott", säger Rafiq Charnia.

Enligt Blogg.se-chefen Roland Karlsson insåg man att den nya programvaran inte skulle klara av att driva bloggtjänsten och på natten togs beslutet att de skulle förhandla till sig ett nytt avtal med Rafiq Charnia och Per Kleven.
"Men de hade inget intresse av att förlänga avtalet, de sa blankt nej för de vill tvinga oss till att stänga ner tjänsten", säger Roland Karlsson.
"Då har vi sagt att vi får göra rättssak av detta, trots att vi har aldrig tvistat om att betala en skälig ersättning."

Är 100 000 kronor en skälig ersättning?
"Ja, det tycker jag. En bloggprogramvara är ju i princip gratis, och vi tycker att erbjudandet är skäligt och generöst tilltaget", säger Roland Karlsson.

VA.se har sökt Allers vd Martin Hansson, dock utan framgång."

Från ekonominyheterna

Ny tävling

hos shopaholicmamman. Klicka på bilden för att komma dit.

image452

tungt

Tung dag på jobbet idag. En olycka, allvarlig olycka. Inte här, men i en annan stad, på samma företag. Fan så hemskt. Kommer in för att vikariera litegrann och åker till sjukhus med krossad fot.

Hoppas det går bra och att de kan fixa foten iallafall...

Magisk kväll?

Hur fantastiskt låter inte det här?

Kent + Håkan Hellström, onsdag 23 juli 2008, kl 19.30 

Kent + Håkan Hellström, onsdag 23 juli 2008, kl 19.30


SOFIERO SLOTT, Helsingborg

Insläpp 18:00
På scen 19:30
0 - 7 år gratis i målsmans sällskap.
7 - 12 år 240: - ink se avg
13 år fyllda och vuxna 450: - ink se avg
På nätet gäller endast direktbetalning

Jag är inget gigantiskt Kent fan, men jag tycker verkligen de är bra och tillsammans med Håkan Hellström i gräset utanför ett slott en varm julikväll låter MAGISKT!

En bra dag

Varit en bra dag idag. Jobbet var väl som vanligt, men inget större att klaga på iallafall, förutom att jag fick jobba över en stund. När jag kom hem hade vi ett välfungerande avlopp vilket var fantastiskt skönt. A slängde in en tvätt direkt och nu har jag precis tagit en dusch. Underbart. Det är bara några dagar det inte har fungerat, men man blir helt stissig direkt. Tvättade håret i handfatet häromdagen. ^^

Köpte lite god mat på vägen hem. Grillad kyckling är riktigt mumsigt. Till det kål, spenat och löksallad, mozzarellaost och lite coleslaw. Snabbt, lätt och gott. :) Köpte också nya färdiga köttbullar för jag blev så nyfiken hur köttbullar med smak av ost och skinka smakar, och det vet vi nu. Maja gillade dem iallafall.

Efter att Maja lekt prinsessa en stund var det läggdags. Man hinner verkligen inte göra någonting när man jobbar sent. A och Maja läste bok medan jag sprang runt och röjde. Man börjar ana en lägenhet nu. I alla rum utom köket som är A's ansvar. "Jag gör det imorgon" har han sagt sedan i söndags. Så nu har jag lagt över på honom att ringa mäklaren för att bestämma tid för fotografering. Så slipper jag ringa och skämmas för att det aldrig blir klart. Har fixat ordning på balkongen idag och det kändes väldigt skönt. Ska homestyla den lite tänkte jag. Det stod i Metro igår att det gör mycket på priset om man har en trevlig balkong och har den dörren öppen. Och eftersom våran balkong verkligen har bra förutsättningar så är det väl ingenting att tveka på.

Kom ganska nyss hem efter att ha varit och tränat. När jag provade klänningen i tisdags så hade jag gått ner lite, plus att jag ville  ha den lite tightare så den blir en storlek mindre. Kändes bra och pushar mig att gå ner lite till innan bröllopet nästa vecka.

Nu har jag precis lagt in alla bilder ifrån möhippan i datorn. Så imorgon blir det till att lägga upp dem på facebook så att alla kan ta del av mina såsom jag gjort av de andras.

Stor kram på er. Jag är så trött så jag svarar på era kommentarer imorgon.

Avslutar med en bild på världens finaste
image451

Vilket bredband är bäst?

Det värsta med att vi ska flytta är att vi blir av med vårat fiberlan. 100 mb ner och 10 upp. Det går så vansinnigt fort att man antaligen inte utnyttjar det till fullo jämt. Men nu när vi ve och bedrövelse behöver gå tillbaka till adsl igen. Vad ska vi välja? Jag tror inte att min make accepterar något annat än Telia (som har en bra deal nu förvisso), men vad tycker ni? Har ni haft problem eller varit jättenöjda med något?

Telias deal är som följer;
image449
image450

Får ringa och prata med Telia helt enkelt. Vi har ju dem idag, men måste ju ändå skaffa adsl på nytt.


Klänninginspiration för sommaren

Dessa underbara klänningar får mig att verkligen längta till sommaren. Skulle vilja ha dem allihop, men speciellt den nedre i mitten. Gillar verkligen skärpet på den vita också.

image448
Från asos.com

hihihi

"

Vad är grejen med fel reklamplats?


Frågan är om det är fel eller rätt placerat.

Målgruppen är ju rätt.
Kanske lite taskigt att locka de stackars viktklubbsmedlemmarna med:
Vår största burgare någonsin?"

Hahahaha.

Alla dessa är alltså tagna ifrån www.vadargrejen.se

Finns ett till nyare exempel. Kolla även speciellt in taxidricksen, dunvästen och cola Zero. Fantastiskt.

den här är bra med

"Vad är grejen med "fråga personalen"-skylten?


När man har plockat ihop lite kläder i en klädbutik och känner sig redo att gå in i provrummet för att prova, då möts man ofta av skylten:
"Vänligen fråga personalen innan du provar"

Vaa??!
Varför då?
Vad ska de säga?

1. Nä du, det där skägget och den allmänt skurkaktiga uppsynen är ingenting jag vill ha i mitt provrum!
2. Har du verkligen råd med de där jeansen? Du vet väl att de kostar 1300...
3. Jag tycker inte det verkar trovärdigt att du ska ha den där rosa toppen. Det är inte alls din stil.
4. Ett plagg i taget, tack.
5. Nej. du får inte prova!"


Detta har jag funderat över MÅNGA gånger. Senast igår när en vänlig dam som ville prova men det inte stod någon där, gick till kassan och lite ursäktande frågade: "Är det okej om jag provar den här?" Jag tänkte direkt, men är hon dum eller? Men det står ju ALLTID skyltar som säger att man ska säga till personalen innan man provar.


Bloggtips - "Vad är grejen"

Återigen har Therese tipsat om en rolig blogg. Hon fick mig att hitta bloggkommentatorerna och nu även den här fantastiskt roliga bloggen. Vissa inlägg är helt klockrena!

Skrattar så jag gråter åt vissa inlägg.

Snooze funktionen till exempel är så jävla bra.

jag vet inte hur jag länkar till enskilda inlägg hos honom så här kommer det:

"Vad är grejen med snooze funktionen?

Varför har de uppfunnit en funktion på väckarklockan som känns så rätt på men som ändå är så fel?

När man går och lägger sig på kvällen ställer man väckarklockan på en tid som man tycker känns lagom i förhållande till den tid man ska iväg. Då är man kanske lite trött, men man har ändå möjlighet att fatta en hyfsat beslut.

När man sen vaknar på morgonen är man helt groggy, förvirrad och inte kapabel till att tänka på något annat än:
"Jag vill sova MEEEEEER".
Då trycker man förstås på snooze-knappen 22 gånger och väckarklockan ger tillslut upp, man vaknar klockan 09.14 - en timme och 14 minuter försent.

Tack för ännu en förstörd dag, käre uppfinnare av snooze-knappen!"

107,1 Vinyl

Fantastisk radiokanal. Verkligen min typ av musik.

107,1 Vinyl

Missa inte Dirty sexy money på Kanal 5 21.00 ikväll

Ikväll börjar en av mina favoriter ifrån höstens nya tv-serier på kanal 5, Dirty sexy money. Jag fullkomligt älskar den. Peter Krause och Glenn Fitzgerald är helt klart bäst, men alla i casten är riktigt bra (Fast jag har svårt för Samaire Armstrong i den här rollen, men de flesta älskar henne) och storyn är rolig och engagerande.

MISSA INTE, om ni inte har sett den. jag ska, om jag kommer ihåg, se den igen.
image447

Fel telefonnummer

Idag när jag skulle ringa vår fastighetsskötare eftersom det är stopp i vårt avlopp till badrummet (och hur vi än försöker så händer det ingenting...) utspelade sig följande konversation;

Kvinna: "Hej det är Kicki!"
Jag tänker förbryllat för mig själv, det var ett underligt sätt att hälsa när man ringer till en bostadsrättsförenings fastighetsskötare.
Jag: "Eh... hej. Jag heter Magdalena och jag bor på (insätt min adress)."
Kicki avbryter mig: "Du har alltså kommit till en privatperson".
Jag: "Oj då. Men..." Jag förstår ingenting. Ringde jag fel nummer? Tittar på displayen... nej det stämmer.
Kicki: "För du ska till någon bostadsrättsförening va?"
Jag: "Ja precis. Har jag ringt xxx xx?"
Kicki: "Ja. Jag måste ha fått deras nummer. För de måste ha bytt..."
Jag: "Oj oj. Ursäkta. Vad konstigt."
Kicki: "Ingen fara alls."
Jag: "Ja jag får leta reda på rätt nummer då. Tack. Hej då"
Kicki: "Hej då!"

Kicki var jättetrevlig, men döm om min förvåning när numret till vår fastighetsskötare som står i den fina pärmen vi fått inte stämmer.


Bloggtorka

Den där blogginspirationen har försvunnit lite igen. Eller snarare är det tiden som inte räcker till. Håller på och röjer hemma såfort jag är där och på jobbet har det varit fullt upp med annat.

Men det går ju i vågor. Snart är jag tillbaka med mängder av inlägg igen.

xoxo M


Någon av dessa är jag sugen på...

image446

Riktigt snygga allihop. Från bolagret.se

Möhippa del 1

Dagen började alldeles för tidigt. Jag vaknade vid halv 7 och kunde inte somna upp. Så jag gick upp och tvättade håret och fixade och donade med allt som skulle med. Träningskläder, bikini, pärlor osv osv. Vid kvart i 8 lämnade jag den sovande familjen och gick in i bilen där pappa satt och väntade. Vi hämtade upp K och begav oss in till Johanneberg. Eftersom pappa hade tid att passa i stan så blev vi tidiga, men vi köpte en nappflaska och plastglas på Willys och ställdes oss att vänta på resten. När alla var samlade så gick vi upp till huset där N stod utanför och rökte. Vi smög oss in i hallen allihop och när M vände sig om förstod hon ingenting. Plötsligt vad hennes hall fylld av hennes närmsta vänner. Hon såg helt likgiltig ut och började sedan att storgråta av att alla hennes spänningar inför det släppte. Vi gav henne en lista med underliga saker att packa ner, medan vi tog fram frukosten vi tagit med oss. Frukost och bubbel och prat och sedan var det dags att ta bussen till nästa grej.
image444


Bussresan tog ca 20 min och M försökte lista ut vart vi skulle. När vi gick av bussen och följde vägbeskivningen så hamnade vi fel. Vi ringde och då hade de byggt om busshållplatsen, men inte uppdaterat beskrivningen. Vi träffade en snäll man med en röd volvo som skjutsade oss i 2 omgångar till

image445
där det var dags för femkamp. Gladiatorkamp, Mekanisk tjur, Bungeerun, Lasegame och Sumobrottning. Fantastiskt roligt. Speciellt Lasegame där vi allihop fick otroliga adrenalinkickar.

helgens bravader

Vilken dag vi hade igår. Helt fantastiskt! M blev sjukt överraskad när vi plötsligt stod i hennes hall allihop när hon stod och rensade kylskåpet. Skriver mer om det imorgon, för det är alldeles strax läggdags.

Idag sov jag länge (typ halv 11), även om Maja febrilt försökte få mig att gå upp vid flera tillfällen. Men A var schysst och tog ut henne ur sovrummet de flesta gångerna. Sedan har vi ätit McDonalds (älskar det när jag är lite småbakis, vi började ju gårdagen med bubbel vid 10 tiden så lite bakis har jag allt varit, men tog det ganska lugnt under kvällen så det har inte varit så farligt) kollat på film och sedan har jag tvättat 7 tvättar och rensat mina garderober. Känner mig otroligt stolt över mig själv. Men allt sånt där är så mycket lättare att ta tag i när man vet att man har belöningen i den nya lägenheten. 7 tvättar... jo vi har samlat på oss ett tag. Vi tvättar någon gång i veckan, men det är inte tillräckligt när man har en liten tjej som har slutat med blöja på dagarna. Hemma går det jättebra, men på förskolan är det nog så roligt att det är lätt att glömma att gå och kissa. Och här hemma frågar vi ju henne ofta, på förskolan har de ju 18 andra barn att ta hand om samtidigt. Men nu är allting tvättat. Hur skönt som helst. har bl.a. haft 3 filtar som legat jättelänge eftersom det inte direkt är prio 1. Allt sådant är rent och det är hur skönt som helst. För att inte tala om mina nystädade garderober. Underbart! Hoppas jag kan vara lika duktig imorgon så kan nog mäklaren komma på onsdag och fota lite grann.

Jag är inte alls sugen på att lägga mig. och verkligen inte sugen på att gå up tidigt imorgon. Man borde vara ledig måndagar också.

Men jag måste. så god natt på er och sov gott.

//M

Idag smäller det

Ska bli fantastiskt roligt.

Vad gör ni idag? Oavsett, ha en toppendag allihop!

Maja; jag fick delad första plats på filosofi, mattematik och dans... Kändes inte helt rätt. Men det är alltid roligt med test.

Håkan Hellström Skandinavium 12/4

Jag är riktigt sugen på att köpa biljett till Håkan på Skandinavium den 12 april.

Någon som ska dit?

UP, Hellström, Ark

Undra om det finns någon musik som man blir mer studsig av än Universal poplab? Man vill bara dansa hela natten. Och texterna och Christers röst. Men de är klart mycket bättre live. De är riktigt bra på skiva, men har man inte sett dem live så förstår man inte riktigt magin tror jag. Ungefär som Håkan Hellström. Han är kickass på skiva, men live är det bara helt magiskt. Minns en spelning i Lisebergshallen... var nog den första han gjorde där för han hade bara släppt första skivan tror jag. Det var helt galet! Och samma med Uggla, Hellström, Ark turnén. Såg den 2 gånger. Uggla var ju bara Uggla men Håkan Hellström och The ark SATAN vad bra det var. Fast min allra bästa konsert är nog faktiskt The Ark på Hultsfred. En vacker sommarkväll, The Ark som är sådär magiskt fantastiska på alla sätt och ett helt fält med extatiska människor. Hann knappt uppfatta att det hade börjat innan det var slut. Det gick alldeles för fort men det var helt sagolikt. Radiohead samma festival var riktigt bra rent musikmässigt, men det var så galet trångt där fram att man nästan blev rädd. Som Gyllene Tider - Återtåget i trädgårdsföreningen 1997, där tappade man forfästet mer än en gång.

Way out West är given i sommar. Hade gärna åkt på någon annan festival igen också, typ Hultsfred, men det blir nog svårt att få ihop. Den är ju också den där helgen i juni där allting händer.

image443

Extasy

Ikväll ska jag hem till en kompis på middag. Det ska bli trevligt. Maja ska med också och hon älskar ju att gå bort. Men egentligen har jag jättemycket att fixa så det är stressande. Måste planera och fixa inför ett visst event och sedan måste ju vår lägenhet fixas till för mäklaren måste snart komma och ta bilder så att vi kan lägga upp den på nätet. Det är den del av flytten jag ser minst fram emot. Att få vår nuvarande lägenhet att se så lockande ut som möjligt. jag har inga problem med sortering och nedpackning och sånt där. Det ska bli både skönt och roligt (även om det roligaste ju blir att möblera den nya lägenheten, och att sedan bo där förstås...) men detta känns stressigt och jobbigt. Speciellt mitt upp i planeringen av andra äventyr.

Åh vad jag kommer få abstinens när In Treatment är slut, alltså när jag har sett slut allting. Jag såg avsnitt 26 igår så jag har många kvar, men de är ju inte ens en halvtimme långa så man slukar dem fort. Och det är ju helt fantastiskt bra. Även om jag inte tycker att Paul och Kates dotter spelade något vidare i det senaste avsnittet jag såg. Och In treatment får mig att sakna Tell me you love me väldigt mycket.

Rubriken är den UP låt jag lyssnar på just nu. Inte mer spännande än så.

yrkestest

Maja hade gjort ett yrkestest och länkat till på sin blogg, och testtokig som jag är gick jag in direkt och vad ska jag bli....?

Jo reseledare. Förvisso inte vad jag hade tänkt, men det är åtminstone rätt bransch. Och jag blev faktiskt imponerad av att de av de rätt fåniga frågorna fick fram såpass mycket av vad jag skulle passa som. En organisatör är verkligen vad jag är. Och någon säsong som reseledare kanske hade varit roligt. Men annars är det resekonsulent eller reseproducent jag vill bli. Det stod också att jag skulle passa på PR byrå eller Reklambyrå och det låter ju väldigt trevligt.

Ur Arbetsförmedlingens beskrivning av Resebyråtjänsteman och alla olika tjänster;
"Hos researrangörerna finns resebyråtjänstemän som planerar de resor som företaget ska sälja. Då kan man kallas för reseproducent eller resekonsulent. Som producent/resekonsulent besöker man nya resmål, förhandlar med transportföretag och hotell om priser och andra villkor och skriver avtal. Man kan också sammanställa resekataloger, tidtabeller och broschyrer vilket oftast sker i samarbete med reklamfolk och marknadsförare. "

En resekonsult är tydligen det här;
"Det finns resebyråtjänstemän som ansvarar för reseverksamheten hos enskilda företag. De informerar, ger råd och tar fram individuella resor eller gruppresor för företagets medarbetare. De kan ha titeln resekonsulter."

Låter inte heller fel. Det är verkligen skönt att ha hittat rätt. Det är ändå 8 år sedan jag tog studenten så det var väl på tiden. :)


IQ test

Illustrerad Vetenskap har ett IQ test på sin hemsida. Jag som alltid har gillat deras hjärngymnastik del i tidningarna hoppade på direkt. Ni hittar det här.

Jag fick 127. Tydligen har jag hög intelligens och det är ju alltid trevligt att få höra.

Se till att ha det lungt omkring er. Minnesdelen är omöjlig att göra om något stör.


Fanfic tips

Jag läser inte mycket fanfiction. I somras när Veronica Mars precis blivit nedlagd så läste jag ganska mycket, och en hel del var ganska bra. Men inget har varit lika bra som det som en amerikansk tjej/kvinna som kallar sig för LoVefan4ever skriver. Det är de enda fanfics (förutom M & S) som jag läser numera. Fick precis ett mail om att hon hade skrivit en ny och den var lika fantastisk som de tidigare.

Den första hon skrev heter Realization of a Lifetime och utspelar sig efter seriens sista avsnitt. Den är i 18 kapitel och helt fantastisk.

Den andra heter Fractured dreams och har än så länge bara ett kapitel. En framtidshistoria där Veronica har valt Duncan. Som jag skrev till henne så är den klockren även som enkapitelshistoria. Men som det LoVefan hon är så vill hon inte lämna det så och jag längtar till fortsättningen.

Den tredje och alldeles färska heter Leaving regret behind och är fullständig historia på bara 1 kapitel. Den utspelar sig 2 år efter seriens avslut. Magisk!

Kolla in här och läs och njut.

Det är extra roligt att kommentera det hon skriver eftersom jag vet att hon verkligen läser kritiken och tar till sig den. Vi har mailat med varandra litegrann och hon är jättetrevlig.

Snart är den vår

Lägenheten. Imorgon ska vi betala handpenning. Första steget mot att den blir våran. Vårt nya hem som Maja brukar säga. Fast hon brukar säga det om det mesta. Och mest "Mitt nya hem". Det kan vara allt ifrån en kundvagn till sin säng med sänghimmel, en bit av vardagsrummet eller vad som helst.

image440

image442

Här är då planritningarna igen. Har ni några tips på hur vi ska möblera? Var ska vi t.ex. ha datorerna? I vårt sovrum? I en klädkammare? Någonstans på nedervåningen? (vi kommer ha TVÅ våningar!!!)

Jag vet att jag är lite fixerad, men det är så fantastiskt så ni kan inte ana! Att flytta ifrån vår skräpiga lilla lägenhet till denna nyrenoverade vackra etagelägenhet. Så ni får stå ut med mitt tjat.

Vad som inte syns på denna är att det även på andra sidan på övervåningen är en krypvind. Det som kallas förråd är en gigantisk krypvind, men även på motsatt sida är det en lite mindre som man når ifrån klädkammaren. Fantastiskt bra med så mycket förvaring!


Galna drömmar

Har drömt så mycket inatt att jag var helt slut när jag vaknade. Jag minns inte allt, men vad jag minns är;

Min älskade vän K fick sin andra kotte. Frisk och fin. *lycka* (Helt logiskt eftersom jag tänker mycket på det nu)

Jag och A var på en strand någonstans med sjukt mycket människor. Helt fullt. Plötsligt blev det ett rasistmöte. Och några stackars invandrare blev ivägtvingade och då var vi väldigt många som också gick därifrån. (VAD kommer sånt där ifrån?!)

Vi var ett helt gäng iväg och reste någonstans och sprang omkring på massa bryggor utan att egentligen komma någon vart. Jag minns inte vilka som var med. Kanske inga jag känner. Men jag minns en man som var väldigt lik Anthony Head (Giles i Buffy).

Och mycket mycket mer. Jag vaknar ofta flera gånger varje natt och har därför väldigt mycket olika, fast ganska korta drömmar. Men jag brukar ofta minnas dem, och det är rätt underhållande.

Så... någon som vill tyda? ;)

image439
Bildgooglade drömtydning. Vacker bild.

Veronica Mars convent i London

I juni är det Veronica Mars/Prison Break convent i London. Sjukt sugen på att åka. Kristen Bell och Jason Dohring kommer. Om många köper biljetter kanske det blir fler. För min del hade de ju kunnat skippa Prison Break som jag inte alls bryr mig om. ;)

Mitt största problem (förutom någon att åka med, men du är ju sugen Pyggme :D) är tiden. Min dotter fyller 3 den 11 juni och det är den helgen 13-15 som det är satt att vi får vår nya lägenhet. OCH att vi tänkt åka en vecka till något varmt ställe där i mitten av juni. Så jag får inte tiden att räcka till riktigt. Men tänk vad fantastiskt roligt det hade varit.

Gå in här och kolla.


tv-serier jag saknar och när de kommer tillbaka

Gossip girl
21 april

Bones
14 april

One Tree Hill
14 april

Tell me you love me
Hösten

Dirty sexy money
Hösten

Lost
24 april

Chuck
Hösten

Heroes
Hösten

Californication
Hösten

Lipstick jungle
Hösten (TACK Pyggme för glada nyheter)

Jericho
RIP

och mest av allt såklart Veronica Mars.
Ser om första säsongen nu.
Genial på alla sätt. De har lyckats med precis allting.


Ödet får bestämma

Nu är det bara en månad tills ansökningstiden går ut till utbildningen jag vill läsa i höst. Har bestämt att ödet får bestämma. Kommer jag in blir det utbildning. Kommer jag inte in blir det bebis.

Idag ska jag prova klänningen för bröllopet igen. Den är i stort sett färdig. Ska bestämma vart bandet ska sitta, hur tyllen ska vara och helt enkelt att klänningen sitter som den ska. Blir nog en snabbfika med M innan också. Stackarn är så orolig att hon inte ska få någon möhippa. 

Det är inte långt kvar till bröllopet nu. Ska bli fantastiskt roligt. har gått och filat lite på mitt tal idag. Blir nog bra. Måste bara ringa toastmastern och säga att jag vill hålla ett tal.

Åh vad jag längtar till att få flytta in i den nya lägeheten.

Calvin Klein Jeans

Älskar kampanjen med Kate Bosworth. Alla bilderna är helt underbara.

image434
image435
image436image437
image438
Hittar tyvärr inte den bilden jag fastnade för först när jag bläddrade i en Instyle härom veckan.
Men dessa är riktigt fina också.

Hatkärlek till min dator

Jag älskar min dator, men det innebär att jag fullkomligt hatar den när den inte fungerar. Som idag. Den har inte gått att starta på hela kvällen. Det gjorde förvisso inget egentligen för då fick jag röjt litegrann och gjort lite smycken och sett lite Veronica Mars. Men ändå. Jag tänkte ju blogga och se lite In treatment. Men nu när klockan är över elva blir det alldeles strax läggdags istället.

image433
Min prinsessa på väg hem i det fantastiska vädret. Endast tunn vårjacka... underbart.

Allt gick förresten bra på banken. På fredag ska vi dit igen och fixa handpenningen. Lycka!

Aprilskämt

Tänk på att det är 1'a april idag mina vänner... Har ni lyckats avslöja några skämt än? Brukar vara roligt att försöka lista ut vad dags och kvällspressen hittar på för att luras.

Kanske lurade jag er i mitt förra inlägg? Nej, sådant skojar man inte om. ;)

Nu är ni nyfikna va?

Hur har det egentligen gått med lägenheten? Några av er vet. Anna och Maja t.ex. träffade jag ju i lördags. (Otroligt roligt flickor, det gör vi om SNART!)

...

Vi fick den! HAHA! *LYCKA* Idag ska vi till banken och förhoppningsvis går allt som smort. Vi har faktiskt redan skrivit kontrakt t.o.m. Han som säljer tänkte hyra ut den från 1/4 om den inte blev såld så vi fick den precis innan någon hann flytta in. Nu blir vi de första att bo i denna nyrenoverade fantastiska etagelägenhet. Ni får allihop komma och hälsa på i sommar. (ni jag känner.. ni andra får allt ge er till känna för att få komma ;)) En annan lägenhet (eller ett hus på gården faktiskt) är också precis såld till ett par några år äldre än oss. Kan bli trevligt. Och vi har ju redan en kompis som bor i föreningen. Nu vill jag inte skriva mer för då kommer säkert något gå på tok. Men nu vet ni. Tack vare blogg.se's problem så fick ni vänta fler dagar än vad jag hade tänk från början, men det ökade ju bara på spänningen.

xoxo M

OMG it's ALIVE!

Kan det verkligen vara sant att bloggen fungerar igen... Tror inte riktigt på det. Gör ett test först innan jag skriver världens längsta inlägg och får syntax ERROR. :)

RSS 2.0