Magi på lekplatsen

Igår när jag kom hem var gården fylld av barn (och deras föräldrar såklart). Skyndade mig upp och hämtade Maja och så var vi ute i någon timme på lekplatsen. Att se barn leka med varandra är så underbart. Och att se min lilla Maja rusa fram till 3 år äldre Sebastian som genast hoppar av sin gunga när hon kommer och så ger de varandra en stor kram... magiskt!

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag behöver din hjälp!! Tips på filmfigur som är hyfsat lätt att klä ut sig till och som man ganska lätt kan känna igen vem det är. Gärna en killfigur också. Du är ju grym på tv och film och sånt så jag tänkte att du måste kunna spotta ur dig några :-)

2008-05-06 @ 15:43:19
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Therese

Film och tv funkar! Gärna så lättfixat som möjligt vill inte lägga jättemycket pengar.. Men man kan bli väldigt utklädd för lite pengar också :-)

2008-05-06 @ 16:55:26
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: anna

aw så söta :) barn är verkligen helt underbara.

haha ja det borde man göra. jag har en väldigt lugn vecka så det passar ju bra med vädret. men man får smörja in sig för solen tar som fan :P

du vad sägs om en fika någon gång snart? eller bara häng i slottsskogen med en picknick filt och en flaska vin? :)

2008-05-06 @ 18:47:57
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Jenny

kollar faktiskt bara på gossip girl och one tree hill av de fyra. hinner inte se idag dock för har inte fått ner dem än och ska kolla på house på fyran kl. 9. =) har försökt mig på bones, men jag orkar inte riktigt med david boreanaz. jag älskar angel, serien - inte karaktären. hatade honom i buffy, i angel klarar jag av honom men inte mer än så. konstigt med tanke på hur bra jag tycker den serien verkligen är.

jo nu är de hemma igen och myser. =) jag har jätteproblem med att lämna bort katterna sedan min förra katt dog när hon bara var 9 månader. det hade visserligen ingenting att göra med att hon var borta men jag oroar mig nåt enormt mycket mer efter det. men det blir väl så antar jag.

ja det är verkligen förbannat irriterande. det finns ju en mängd andra serier de kunde dumpat istället för en av de bästa som någonsin gjorts. blää. men man får som sagt nöja sig med det som finns. :)

2008-05-06 @ 19:33:03
URL: http://ynnejj.webblogg.se
Postat av: Sophie

Åh så sött!

2008-05-06 @ 19:42:04
URL: http://soff.webblogg.se
Postat av: anna

ja shit vilken drama! älskade det :D

fint! jag kan nästa tisdag eller onsdag. kan du någon av de dagarna? :)

2008-05-06 @ 22:01:56
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: anna

haha ja jag tycker du ska försöka få ledigt. det vore härligt :) får hoppas på fint väder bara. nu ska jag sova, ha det fint vännen! godnatt

2008-05-06 @ 23:43:04
URL: http://addspirit.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0