Påskhelgen

Helgen har varit fantastisk, som ni ju redan sett på de vackra bilderna. :) Mycket släkt och god mat. Igår var Maja hos sin kompis Josefin som nyss fyllt 4 (och bor i samma uppgång som oss. De leker jämt med varandra på förskolan så det är verkligen perfekt.) Jag var där och fikade med Josefins mamma en stund och sedan gick jag till Kungsmässan. Själv. Kändes konstigt. Började faktiskt sakna Maja nästan direkt. Hon älskar ju att gå i affärer och det kändes så tomt att gå själv. Så när A ringde efter någon timme och sa att Maja kommit hem och direkt sagt att hon ville åka och handla med mig så blev jag jätteglad. Så de 2 kom ner och vi åt lunch och gick sedan till Polarn och Pyret. Maja rusade in och plockade plagg efter plagg, höll upp framför sig och vände sig antingen till mig eller Andreas för att vi skulle godkänna det. sedan hängde hon tillbaka och gick till nästa. Ända tills hon kom till en blommig klänning, i rätt storlek dessutom, som hon föll pladask för. Den ville hon inte alls lämna tillbaka. Och jag hade lovat henne en påskpresent, eftersom hennes påskägg innehöll några fjuttiga chokladägg, men hade mer i åtanke någon lite grej på H&M för sisådär 49 :-. Men eftersom både jag och A tyckte klänningen var underbar så fick hon den. Ca 300:- mer än vad jag hade tänkt, men hon blev så lycklig så det var det värt. Hon har ju ärvt det mesta i sin garderob så det känns kul att köpa nytt ibland. Tyvärr finns den inte med på deras hemsida. Jag får fota den när jag kommer hem och visa er.

Och Maja har äntligen börjat tycka om att gå på pottan. Det senaste året har hon ju gjort det då och då, men nu de senaste månaderna så fort hon är utan blöja så går hon på pottan. Toppen! På förskolan och på natten har hon fortfarande blöja men hemma går hon utan. Det är otroligt skönt. Det har varit frustrerande att det gått segt eftersom hon är så otroligt tidig med allting annat. Många tror att hon är ett år äldre än vad hon är. Men nu har det äntligen lossnat. :D


Kommentarer
Postat av: Kerstin

De har massor med fint just nu på Polarn...nackdelen är ju att smakar det så kostar det, hö hö hö ( ogillar det uttrycket ). :-D Tror lillan kommer bli superfin i sin nya klänning!

2008-03-26 @ 10:38:45
URL: http://litenarvid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0