Maginfluensa

Har både jag och Maja åkt på. För jävligt. Därför jag inte bloggat eller kommenterat era bloggar på hela veckan. Maja har tittat på barnkanalen och film och jag har kollat på OTH och Veronica Mars. Inte orkat något mer. USCH. Vill bara glömma hela den här veckan. Men förhoppningsvis är jag fit for fight efter helgen igen.

Åh vad jag önskar att istället för att sitta/ligga i sängen med jämna toapauser kunde få göra mig iordning och sedan åka till Anna och dricka vin och ha tjejsnack. Får bli en annan kväll vännen!

Ha det bra allihop och tack för att ni troget tittar in här. Jag ska uppdatera lite roligare snart, jag lovar.

image387

Kommentarer
Postat av: Mogan

Usch, jag avundas dig inte. Magsjuka är riktigt jobbigt. Jag har tack och lov inte haft det många gånger i mitt liv. Jobbigt också när flera i familjen har det... Det går nog över snart!

2008-03-14 @ 18:58:16
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Pyggme

Hej, jag såg på Annas blogg att du varit dålig - inte konstigt att det varit ont om uppdateringar då (vadå, jag är väl inte manisk bara för att jag går in o kollar om du skrivit nåt tio gånger om dan..?). Hoppas att du mår bättre snart!

Kram Åsa

2008-03-14 @ 18:58:43
Postat av: Magdalena

Maja: Jag har inte heller haft det många gånger så det är väldigt ovant. Men jag håller tummarna att det är bättre när jag vaknar imorgon. :)

Åsa: :D Nej inte alls manisk, och jag blir jätteglad av det. Jag kollar också bloggar jag följer tokigt många gånger om dagen vanligtvis. Tack så mycket, det hoppas jag med. Kram tillbaka

2008-03-14 @ 21:32:30
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Kerstin

Krya på er stumpan!! KRAM!

2008-03-15 @ 07:35:46
URL: http://litenarvid.blogg.se
Postat av: anna

mår du bättre idag vännen? jag hoppas det. jag saknade dig igår, men vi får absolut ta igen det någon annan kväll snart :)

2008-03-15 @ 11:21:24
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: anna

svar: det tar ett tag att bli frisk från sånt där. ta det lugnt bara och slappa framför melodifestivalen ;)

2008-03-15 @ 13:45:22
URL: http://addspirit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0