den var som en dröm

Lägenheten. Finare än i min fantasi. ÅH vad jag vill bo där. Andreas tyckte den var jättefin. M också; "Hade P varit med hade han vilja flytta ner till KBA igen". ;) Frågan är inte om vi klarar att bo där nu, för det är inga problem. Problem blir det först om jag ska plugga. Eller problem blir det inte då heller, men svårare. För mig är valet enkelt. Jag betalar lätt mer i månaden för att bo där jag verkligen trivs. Jag gör inte det där vi bor nu. Jag kan inte svara på exakt vad som är fel. Men jag vet hur rätt det kändes när jag med andan i halsen (det var SNÖKAOS när vi skulle åka, 45 minuter i bil från Mölndal till Kungsbacka) steg in i lägenheten idag. Bilderna talade sanning. Klädkamrarna var t.o.m. ännu större än jag trodde och 2 stora krypvindar plus ett källarförråd. Jag ska ringa runt till lite banker imorgon och se vem som kan ge oss det mest lockande erbjudandet. Vi är nöjda med vår nuvarande bank, men kan vi får bättre villkor någon annanstans så tvekar vi inte att byta.

Åh, håll tummarna för oss. För att A ska bestämma sig för att han också vill satsa på den här (han ville fundera lite mer, vilket är förståeligt... det är ett stort beslut), att ingen annan ska komma och lägga bud före oss (vi får den för utgångsbudet om inte den andra intressenten hinner före)  och att någon bank vill ge oss en riktigt bra deal.

(EDIT) jag postade detta inlägget igår. Men av Pyggmes kommentar förstod jag att det inte blivit postat... (inte tänkt på det tidigare idag) Men här kommer det då iallafall. Lägenheten var en dröm och jag VILL ha den!

Puss M

Kommentarer
Postat av: Pyggme

Kul när verkligheten faktiskt överträffar bilderna, jag håller tummarna och hoppas att den blir er!

2008-03-26 @ 14:46:28
Postat av: anna

det låter ju super! jag håller tummarna :)

2008-03-27 @ 03:04:36
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Maria

Hoppas du får den :)
Jag håller tumamrna för dig. Eller er snarare :)

2008-03-27 @ 17:10:15
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: Kerstin

Håller tummarna stenhårt!!!

2008-03-28 @ 08:15:23
URL: http://litenarvid.blogg.se
Postat av: anna

hej vännen :) tänkte bara påminna dig om att jag fortfarande vill låna OTH s.2 av dig om jag får det? :) ta gärna med den imorrn i så fall. det ska bli så himla roligt imorrn! vi får höras om vägbeskrivning och sådär :)

2008-03-28 @ 08:51:11
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Kerstin

Skrik! Häj smulan! Du skrev en gång att du kunde en del om bloggdesign och så...har du möjligtvis tid att hjälpa mig??? Är så jäkla trött på min bloggs urfula look, ha ha. Kramar från Den Tjocka i Värmland

2008-03-28 @ 23:06:41
URL: http://litenarvid.blogg.se
Postat av: Therese

Hur har det gått med lägenheten!? Väntar ivrigt på nyheter!!

2008-03-29 @ 16:28:33
URL: http://kdchicks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0