Youtube

Hur kan man inte älska youtube. 

Titta på Les chansons d'amour så får ni se en härlig trailer för den underbara filmen.Ganska spoilerfri.
men akta er för andra filmklipp där om ni inte vill bli spoilade.

Kommentarer
Postat av: Mogan

Åh, va kul att se. Musiken är verkligen underbar. Bra att man inte förstår franska, då hade trailern kanske varit en spoiler. Men nu fattar man ju inget. Att jag läste franska i 6 år har jag helt förträngt. Jag förstår bara enstaka fraser.

Jag skulle verkligen vilja ha den på dvd. Undrar om det går att få tag på. Med engelsk text då så klart.

2008-01-30 @ 14:44:10
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Aleya

Youtube är hur bra som helst, man hittar allt ;)

2008-01-30 @ 19:45:29
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: Pyggme

Filmen släpps inte i USA förrän om några månader, så jag tror det dröjer innan den kommer på DVD med engelsk text tyvärr, kanske t o m hinner komma på svenska först (kan ju alltid hoppas!).

Verkar riktigt bra, känns lite skumt när det är på franska, mest för att man inte riktigt kan sjunga med. Älskar musikaler och brukar lära in sångerna ganska snabbt, men jag lästre franska för 18 år sen så det är inte mycket man minns!

2008-01-30 @ 20:30:55
Postat av: Magdalena

Mogan & Pyggme: Ja jag blev så glad när jag hittade den. Och jag tycker att det är både charmigt och irriterande att man inte förstår. DVD'n har släppts i Frankrike men det är väl tveksamt om det är engelsk text på den. I USA släpps den som sagt i mars, men det lär bli riktigt dyrt eftersom det blir import. Jämförde priserna på soundtracket på Amazon.com och amazon.co.uk och det skillde rätt mycket. Bara ca 155 kr på co.uk. :D

Själv har jag aldrig läst franska, men blir vansinnigt sugen när man hör det. Det är ett väldigt vackert språk. Och angående att lära in sångerna, jag är precis likadan. Men t.o.m. här gick jag och sjöng/nynnade dagen efter på en av låtarna. ;)

Aleya: visst är det. :D

2008-01-31 @ 08:04:22
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Mogan

När jag beställt dvd:er från USA via axelmusic.com har det inte varit särskilt mycket dyrare än dvd:er i Sverige. Ibland tom billigare.Det är väl när det är direktimport och man måste betala tull (t ex amazon.com) som det blir dyrare? Men jag vet inte. Det beror väl på hur stort släppet i USA är.

Undrar om hur man skulle kunna ta reda på om den franska utgåvan har engelsk text. Det är kanske inte så troligt men större mirakel har skett.

2008-01-31 @ 16:54:05
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Magdalena

Jag vet inte hur man ska kunna lista ut det faktiskt. Jag förstår inte så mycket på franska amazon. Men där finns den iallafall för 19 euro. *längtande* Jo, omöjligt är det ju inte, men tyvärr inte så troligt. ;)

2008-02-01 @ 09:45:13
URL: http://makane.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0