You know you love me

Har inte bloggat på några dagar. Inte haft någon tid. Det har varit mycket på jobbet och möjligheterna till bloggning har varit väldigt begränsade. Men kanske är det bra. Det känns inte helt rätt att blogga på arbetstid. så nu sitter jag här vid min laptop, benen i kors och med "Barbie och de 12 dansande prinsessorna" som bakgrundljud och försöker göra det rätta, blogga hemifrån. det är konstigt att det känns som att jag alltid har så mycket att göra hemma att jag inte hinner med bloggen. Och det kanske stämmer, men jag gör ju inte alla de där grejerna jag borde göra. Iallafall itne tillräckligt mycket. Jag måste ju inte se x antal tv-serie avnitt varje kväll, eller logga in på WoW eller se barbie för 112 gången med Maja. Men jag måste ju inet blogga heller. När det känns som ett tvång så försvinner lusten.

Jag har bara skrivit det här utan att tänka. Kanske låter det galet när jag läser igenom det sedan. Men då får det göra det. Jag tycker om att bara skriva utan att tänka. Och ofta, väldigt ofta faktiskt, blir resultatet riktigt bra. Kanske något flummigt.

Det är iallafall läggdags för lillan så fort filmen är slut. Då läser vi saga i hennes säng. Mysigaste stunden på dagen. Men det är skönt när hon somnar och man får lite egentid också. För även om jag kan sitta här nu. Och t.o.m. haft tid att se ett Gossip girl avsnitt så är det inte me fullständig uppmärksamhet. Man får ta pauser och man får... tillbaka 30 minuter senare. Nu ligger lilla i sängen och dricker välling och förhoppningsvis somnar. Ska inte gå in på vad som fick mig att rusa ifrån datorn...

xoxo M

Kommentarer
Postat av: Maria

De bästa bloggarna blir egentligen då man inte tänker

2008-01-10 @ 18:30:13
URL: http://www.mariachen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0