Time flies

Nu när jag beslutat att undvika att blogga på jobbet så blir det inte av alls. Hm. Svår balansgång det där.

Har iallafall haft snart 2 trevliga veckor på jobbet när tjejen som jag vikarierar för varit där och arbetsprövat. Hon är jättehärlig och vi har mycket gemensamt. (Buffy bl.a. ;) ) så det kommer kännas tomt i nästa vecka när hon inte är där. Men det är klart, när vi varit 2 har vi ju varit otroligt effektiva så det har varit lite väl mycket dötid.

Har blivit moderator på tv-land också. För Bones och Gossip girl tavlorna. Underbart roligt! Jag som ändå hänger där vansinnigt mycket kan ju lika gärna göra lite nytta också. Gossip girl önskade jag, men Bones blev jag tilfrågad om, så det var extra kul.

Annars har jag varit förkyld igen så jag låg hemma hela helgen. N & B var på besök i lördags, men jag var inte på mitt mest charmiga humör direkt. Men det var trevligt ändå. Igår var jag på Tupperware party hos M. Kul. Ska ha ett eget i mars faktiskt. tycker det är trevligt med home partys även om man känner sig tvungen att köpa.

Har läst igenom hela festivalprogrammet nu, så nu är det bara själva beslutandet kvar. Hade väl ett 30 tal filmer när jag skrev ner de som var mest intressanta. Efter ytterligare en eller två gallringar ska det nog finnas ett gäng filmer som jag har råd och tid att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0