shit

inte bloggat något på hela dagen förrän nu. Det måste tyda på att jag haft riktigt mycket att göra på jobbet. Äntligen! :) Dagarna går så mycket fortare då. När man inte bara sitter och surfar och tittar på klockan.

Sugen på att hitta på något skojigt ikväll. Men med tanke på att A varit hemma från jobbet halva dagen för att han är så förkyld så är nog chansen inte så stor att han vill hitta på något. I helgen ska vi ha stora röjardagen. Vi ska storstäda och möblera om lite grejer och köpa förvaring och åka till tippen. Om vi nu verkligen gör allt detta, "vi går upp kl 7 och börjar" kom ut ur A igår när vi pratade om det, och då började jag misstro att något skulle hända..  Inte ens chans att någon av oss orkar gå upp kl 7 på en lördag för att storstäda lägenheten. Men som sagt, om vi verkligen gör allt detta så kommer jag vara mäkta stolt! Inte för att det är så mycket att vara stolt över kanske, om man har en lägenhet ska man ju städa den. Men att verkligen STÄDA, när det ser ut som det gör hemma hos oss, det är faktiskt nästan värt en medalj. 
Funderar på att anmäla oss till Roomservice. Tänk att ha Jonnie & Mattias fixandes hemma. :D Skulle väl dock aldrig vilja flytta då. hehe det blir ju alltid så sjukt snyggt när de har hållit på någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0