"LoVe is in the air..."

Så har man då sett avsnitt 316. GAAH vad bra. Och vilket slut! Aaah! Förstår inte hur man ska kunna hålla sig en vecka till. Har ju visserligen några avsnitt kvar på säsong 3 som jag bara har sett en gång. får se om dem under veckan så kanske abstinensen kan hålla sig på en ok nivå. Veronica & Logan alltså, där finns det kärlek! ojojoj.. Trots... hmm.. tänker inte lägga in några spoilers kom jag på. Trist om någon råkar läsa och inte ens har börjat se denna säsongen än. (Glöm inte att ratta in svt den 14 juni isåfall ^^). Iallafall om det nu blir en 4'e säsong och de inte tar med Logan (och många av de andra också för den delen) så gör de verkligen en jättemiss. Seriens storhet bygger ju på karaktärerna och deras relationer.

Ska nog gå lite tidigare på lunch idag... lugnt som ...kan inte ens komma på något som är så lungt faktiskt.. Börjar tröttna på att inte ha något att göra faktiskt. Men ju längre in i månaden vi kommer desto mer blir det iallafall.

MAAT :)

/M

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hä hä, jag kunde aldrig se bevvan, vi fick fyran typ femtio år efter alla andra... :-) Hi hi!! Kanske får köpa DVD-boxarna. Missade inte Greys igår, iiih vad bra det är!! Vill ha boxen, gillar DVD-boxar, men har bara en... :-o Hoppas din dag blir kalasbra stumpan!! Hälsa lillan, stor kram så länge ( sitter och testar myheritage.com, svinkul ju )

2007-05-03 @ 12:41:15
URL: http://litenarvid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0