Gräs

Inte bloggat på länge nu. Svårt att hitta tiden på helgerna när det är så mycket som händer. Har svårt att hitta lugnet att sätta mig när Maja är i närheten. Jag vet att man inte behöver underhålla ett barn 24 h om dygnet, men jag får dåligt samvete när jag sitter vid datorn. Bättre att spela wii då, då kan hon vara med. Hon tycker de små färgglada gubbarna är jätteroliga att titta på. ^^

Förkyld igen. CRAP! Började redan i lördags på kusinens bröllop. Började ana ont i halsen. Men igår på dagen kände jag mig bra. När kvällen kom, kom också halsontet. Och under natten var det för jäkligt. Nu har näsan runnit hela dagen och jag har nyst mer än en gång. Just när man gick och tyckte att det var så skönt att alla var friska.

Min tv-serieblogg känner sig ännu mer bortglömd än den här. Den är liksom ännu viktigare att man har tid på sig, så allting blir rätt. Har iallafall fått min första kommentar på den. Haha, härlig känsla.

Idag ska jag efter jobbet, ganska snart faktiskt eftersom jag började kvart i 8 idag och bara hade en haltimmes lunch, ska jag träffa M & M och boka resa inför september. Ska bli så grymt roligt!
image96
Sjukt sugen!

Var och tittade på en lägenhet igår. Fin, men ändå njae faktiskt. Trodde jag skulle älska den, och det hade varit lite jobbigt, för det var så dyr, men det gjorde jag inte. Så det känns skönt. Visserligen hade det varit kul att flytta, men det krävs att vi hittar någon som verkligen är vad vi vill ha. Vad jag vill ha av nästa boplats:

- Ytterligare ett rum så man kan ha ett separat datarum och inte behöver trängas i sovrummet med 2 datorer och skrivare och allt som hör till..
- Gräsmatta - Trodde aldrig att jag skulle längta så efter en egen bit gräs
- Bottevåning  så man bara kan gå direkt ut på sin gräsmattta och lugnt sitta i en solstol medan den lilla hoppas omkring på det gröna gräset.
- Ny renoverat Ljus och rent och snyggt. Så man slipper göra någonting mer än att bara försöka hålla det sådant. (visserligen inte lätt har det ju visat sig...)

Ja... det är säkert något mer, men det är de mest uppenbara sakerna som vi inte har nu som jag verkligen längtar efter. Dumt tillfälle egentligen då A ska börja plugga. Det lär vi inte bli rika på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0