c-string=diadem?!

Hmm någonstans ifrån kom lite inspiration ändå när jag väl börjat. ;) Plus att det är totalt dött på jobbet.

Måste bara länka till en artikel om den nya trosan. http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,1084083,00.html
Herregud som jag skrattade. Speciellt eftersom jag hittade länken på tv-land och några av kommentarerna där var bara för bra. "Jag skulle vara rädd för att tappa c-stringen om jag hade kjol och den där saken på mig, tänk vad pinsamt att behöva plocka upp den från golvet på en offentlig plats bigsmile.gif Ärligt talat hade jag hellre gått med rumpan bar än med ett diadem i baken. " Hahaha så sant!

Denna veckan är det dags för Date maraton för mig och J. Torsdag någon typ av torsdagskalas i Borås med Date och Martin Stenmark. Helt gratis, annars hade vi nog inte åkt. Vi är båda lite småfattiga. Fredag  - Liseberg, även om en del av mig är lite sugen på Åsakalaset och Arvingarna också. Men vi får väl se hur det känns efter Borås. Hur stor Henrikdos vi behöver för att överleva när han har slutat. ^^ På lördagen är det iallafall Date på åsakalaset och då ska vi definitivt dit. Vi hade superkul förra året trots missöden med sönderdansat dansgolv och strömavbrott. Dessutom är det nära hem, och är det fint väder blir det nog lite strandliv på Åsa beach på dagen. Jag skojar inte, den kallas Åsa beach. Inte Åsa strand... Vet inte varför.

Hur sorligt är inte detta vädret då? Jag har badat typ.. 4 ggr eller något denna "sommaren". Sad, sad, sad. 2 dagar har det varit strålande fint och jättevarmt. Idag höll jag på att frysa ihjäl med t-shirt och uppvikta jeans. patetiska sommarväder. :(

Oooh har ju inte berättat att jag cyklade flera mil häromdagen. *stolt* tänkte cykla till jobbet, men det tog lite längre tid än jag trodde så i Lindome tog jag tåget istället. Men ändå.. enligt eniro nästan 1,5 mil, en väg. Duktig Magdalena. :) Det bästa med att cykla till Lindome är att det kostar 2 kuponger på tåget därifrån, istället för 5 från anneberg som är stationen innan. Underbar logik västtrafik!
Skulle cyklat idag med, men det blåste något otroligt. Det gjorde det när jag cyklade hem ifrån Hede (4 km, liiite mer än bara till stationen iallafall) igår också. Gick nästan inte framåt ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0